• no jobs available

Macedonia

Шмиц Каргобул Македонија ДООЕЛ

Шмиц Каргобул Македонија ДООЕЛ е ќерка фирма на Schmitz Cargobull AG со седиште во Скопје. Компанијата е присутна на македонскиот пазар повеќе од 25 години, а во 2023 година основа и своја ќерка компанија во Тирана, Албанија. 

Фокус на нашите вработени првенствено е продажбата на нови и користени полуприколки, продажба на резервни делови и дигитални услуги. Шмиц Каргобул Македонија поседува  т.н.  Light House - SERVICE VAN – сервисно возило со тим од двајца фриго- техничари за сервисирање и одржување на разладни уреди.  

Во пријателска атмосфера Нашиот тим од 10 вработени работи посветено во своите сегменти и нивната работа се темели на взаемна доверба и почит кон сите соработници на Шмиц Каргобул Македонија. 

Нашиот тим секојдневно се развива и унапредува и затоа постојат многу причини да станете и вие дел од нашиот тим.

Континуирани обуки и тренинзи со можност за понатамошно усовршување

Атрактивни и стимулативни плати

Работа во интернационално и динамично опкружување

Доброволно здравствено осигурување

Сигурна и стабилна работа во една од водечките интернационални компании за производство и продажба на приклучни возила

This is where you will work

1/2
2/2

What your colleagues say...

Stojan Stojanoski
Stojan Stojanoski

Во Шмиц Каргобул Македонија работам од 2008 година и она што можам да го потврдам е дека работата е исполнета со динамичност и секојдневни предизвици. Оваа динамичност дополнета со одличната работна амфосфера и колегијалност, успева да ме одржи постојано мотивиран и полн со елан за исполнување на своите обврски. Посебно задоволство е да се соработува со тимот, знаејќи дека во секое време можам да се потпрам на своите колеги. Компанијата е високо развојно ориентирана и се фокусира на развивање на нови технолоогии, факт кој што за мене претставува огромен мотивирачки фактор за сопствениот развој како во рамките на оваа компанија така и во приватниот живот. 

Your contact
Mirjana Simonovska-Cuka

Mirjana Simonovska-Cuka

Country Manager